Bulvár

Torlódás várható húsvétkor a határátkelőknél

Torlódás várható húsvétkor a határátkelőknél

2011. április 21., csütörtök
Torlódás várható húsvétkor a határátkelőknél

A röszkei határátkelőhely irányába megnövekvő tranzitforgalom az elkövetkező hétvégén az M5-ös autópályán is torlódásokat okozhat. Az Alföld Koncessziós Autópálya (AKA) Zrt. készen áll az M5-ös autópálya húsvéti forgalmának kezelésére – adta hírül az autópályakezelő cég.

Az illetékes hatóságok, valamint az M5-ös autópálya koncessziós társasága a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan felkészültek a forgalom kezelésére, irányítására. Minden érintett fél szándéka, hogy elősegítse a járművek folyamatos haladását és a lehető leghamarabb megszüntesse a röszkei határátkelőhely környékén esetlegesen kialakuló torlódásokat. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai készen állnak arra, hogy szükség esetén azonnal beavatkozzanak. Az autópálya üzemeltetője, az A-WAY ITE Zrt. változatlanul ellátja megszokott karbantartási és ellenőrzési feladatait. Az AKA Zrt. minden illetékességébe tartozó intézkedést megtesz annak érdekében, hogy fenntartsa a biztonságos és zavartalan utazás feltételeit az M5-ös autópályán – áll az AKA Zrt. közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.