Bulvár

Taxi ütközött vonattal Szentesen

Taxi ütközött vonattal Szentesen

2011. április 3., vasárnap
Taxi ütközött vonattal Szentesen

Taxival ütközött egy személyvonat Szentesen vasárnap délután. A balesetben ketten sérültek meg, az elsődleges információk szerint könnyebben - közölte Szenti Szabolcs rendőrségi sajtószóvivő.

Az elsődleges információk szerint a taxi, egy utassal, az Ipartelepi úton haladt Hódmezővásárhely irányába, amikor a téglagyári átjárónál figyelmen kívül hagyta vagy nem észlelte a vasúti fényjelző készülék tilos jelzését és a sínekre hajtott. Ekkor érkezett oda a Szentesről Orosháza irányába tartó személyvonat, amivel összeütköztek. A balesetben a taxi vezetője és utasa sérült meg. Őket a mentők kórházba vitték. Az elsődleges információk szerint sérüléseik nem súlyosak. A vonaton nem sérült meg senki. A baleset pontos körülményeit a Szentesi Rendőrkapitányság vizsgálja - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.