Közélet

Nógrádi Tibor a négyes választókerületről + VIDEÓ

Nógrádi Tibor a négyes választókerületről + VIDEÓ

2011. április 2., szombat
Nógrádi Tibor a négyes választókerületről + VIDEÓ

Nógrádi Tibor fideszes önkormányzati képviselő a szegedi torony alatt a négyes választókörzet polgárait képviseli. Móraváros, Szentmihály, Kecskéstelep mindennapjairól, gondjairól és terveiről kérdezte a Telin TV Szegedi Panoráma című műsora április 1-jén.

Nemcsak nagy kiterjedésű, de sokrétű is a négyes választókerület, egészen más problémavilággal küzdenek az egyes városrészek. "Móraváros legnagyobb problémáját abban látom, hogy az elmúlt években nem alakult ki közösségi élet, és annak színterei - piac, művelődési ház, posta, önálló kereskedelmi egységek - is hiányoznak. Nem jöttek létre azok a fórumok, amelyeken a lakosság találkozhatott volna egymással, és közösségteremtő életet tudott volna élni. Ennek kialakítása, az aktivitás fokozása sokkal nagyobb feladat, mint a tárgyi feltételek biztosítása, az útjavítás vagy a csapadékvíz-elvezetés" - tudta meg a Telin TV a képviselőtől. "Újságot adunk ki, megszerveztük az első közös ünnepünket március 15-én, a tervek közt szerepel még egy piac megnyitása, valamint a Móravárosi Napok megszervezése, valamint a közbiztonság javítása" - tette hozzá Nógrádi. A képviselő elmondta, Kecskéstelepen jó és erős civil alapokon nyugvó lakossági élet tapasztalható, ennek támogatását, továbbfejlesztését, valamint a település arculatépítését tartja feladatának. Szentmihály szinte faluközösségként működik, Nógrádi Tibor legnagyobb sikereként azt élte meg, hogy megválasztása után alig egy hónappal a városrész részönkormányzati jogosítványokat kapott. "Úgy érzem, tökéletesen tudnak ezzel élni az itt lakók, már fásításba és járdaépítésbe kezdtek, és egymásnak is segítségét nyújtanak, például nehéz helyzetbe került családoknak kertépítéssel" - sorolta a képviselő. A részleteket hallgassa meg a Telin TV felvételén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.