Labdarúgás: vasárnap Dorozsmára látogatnak a Fradi-öregfiúk

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiss-Rigó, Ebedli, Rubold és Takács az egyik oldalon, Ottlik, Mucsi és Farkasék a másikon. Különleges és látványos gálamérkőzésre várják az érdeklődőket május 1-jén, vasárnap 17 órakor Kiskundorozsmán, ahol a helyi öregfiúk a Ferencvárosi TC hasonló korosztályú gárdáját látják vendégül.

Futballünnep lesz vasárnap Kiskundorozsmán! Először 14 órakor a megyei I. osztályú bajnokság 24. fordulójában a helyi együttes az Üllés LC-vel mérkőzik meg, majd 17 órai kezdettel a nap fénypontjaként a kiskundorozsmai és a ferencvárosi öregfiúk mérik össze erejüket a sporttelepen.

A gálameccs apropóját az adta, hogy a Kiskundorozsmai ESK 2010. december 17-én megválasztott új vezetősége méltó módon ki szeretné fejezni tiszteletét a klub korábbi nagyszerű játékosai felé, akiket eddig nem búcsúztattak el – tudta meg a SZEGEDma.hu Tanács Attila elnöktől.

A névsor mindkét gárda tekintetében igen illusztrisnak mondható. A hazaiaknál pályára lép többek között Ottlik Sándor, Mucsi János, Takács László, Farkas Zoltán, Farkas Áron és Farkas Péter is. A vendégek kapuját Kiss-Rigó László megyés püspök fogja őrizni, a mezőnyben pedig mások mellett Ebedli Zoltánt, Máté Jánost, Rubold Pétert, Koch Róbertet, Pogány Lászlót és Takács Lászlót csodálhatjuk meg.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvényről természetesen a SZEGEDma.hu is beszámol majd, a 14 órakor kezdődő Kiskundorozsmai ESK – Üllés LC összecsapásról online közvetítést is olvashatnak.

Default thumbnail
Előző sztori

Elkezdődött a Simándy-énekverseny Szegeden

Default thumbnail
Következő sztori

Nyílt nap a Szegedi Rendőrkapitányságon a Rendőrség Napján

Legutóbbi hasonló cikkek