Sport

Labdarúgás: vasárnap Dorozsmára látogatnak a Fradi-öregfiúk

Labdarúgás: vasárnap Dorozsmára látogatnak a Fradi-öregfiúk

2011. április 27., szerda
Labdarúgás: vasárnap Dorozsmára látogatnak a Fradi-öregfiúk

Kiss-Rigó, Ebedli, Rubold és Takács az egyik oldalon, Ottlik, Mucsi és Farkasék a másikon. Különleges és látványos gálamérkőzésre várják az érdeklődőket május 1-jén, vasárnap 17 órakor Kiskundorozsmán, ahol a helyi öregfiúk a Ferencvárosi TC hasonló korosztályú gárdáját látják vendégül.

Futballünnep lesz vasárnap Kiskundorozsmán! Először 14 órakor a megyei I. osztályú bajnokság 24. fordulójában a helyi együttes az Üllés LC-vel mérkőzik meg, majd 17 órai kezdettel a nap fénypontjaként a kiskundorozsmai és a ferencvárosi öregfiúk mérik össze erejüket a sporttelepen. A gálameccs apropóját az adta, hogy a Kiskundorozsmai ESK 2010. december 17-én megválasztott új vezetősége méltó módon ki szeretné fejezni tiszteletét a klub korábbi nagyszerű játékosai felé, akiket eddig nem búcsúztattak el - tudta meg a SZEGEDma.hu

Tanács Attila

elnöktől. A névsor mindkét gárda tekintetében igen illusztrisnak mondható. A hazaiaknál pályára lép többek között

Ottlik Sándor, Mucsi János, Takács László, Farkas Zoltán, Farkas Áron

és

Farkas Péter

is. A vendégek kapuját

Kiss-Rigó László

megyés püspök fogja őrizni, a mezőnyben pedig mások mellett

Ebedli Zoltánt, Máté Jánost, Rubold Pétert, Koch Róbertet, Pogány Lászlót

és

Takács Lászlót

csodálhatjuk meg. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvényről természetesen a SZEGEDma.hu is beszámol majd, a 14 órakor kezdődő Kiskundorozsmai ESK - Üllés LC összecsapásról online közvetítést is olvashatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.