Sport

Kosárlabda: Mediteam-győzelem a Hepp-kupában + FOTÓK

Kosárlabda: Mediteam-győzelem a Hepp-kupában + FOTÓK

2011. április 26., kedd
Kosárlabda: Mediteam-győzelem a Hepp-kupában + FOTÓK
Győzelemmel kezdte a bajnoki negyedik helyezett Mediteam Szeged női kosárlabdacsapata a női Hepp-kupa sorozatát kedd este az újszegedi sportcsarnokban. Laklóth Annáék a Szekszárd csapatát győzték le magabiztosan. A kiírás értelmében a Hepp-kupán csak magyar játékosokat nevezhetnek a csapatok, és a résztvevők életkora nem haladhatja meg a 23 évet. Ennek megfelelően a kedd esti Szekszárd elleni mérkőzésen nem léphettek pályára a szegedi légiósok - Roglics, Zserzserunova és Szazonenko - míg a cserepadon több fiatal utánpótlás-játékos is helyett kapott. Az első negyed viszonylag szorosra sikeredett, azonban a másodikban beindult a szegedi henger, így 67-32-vel mentek pihenőre a felek. A folytatásban továbbra sem engedte lélegzethez a vendégeket a hazai együttes, akik a 30 pontig jutó Rasheed Rita révén ekkor már több mint ötven ponttal vezettek. A végére kiengedtek a hazaiak, de még így is 45 pontos győzelem lett a vége (113-68). A folytatás csütörtökön 16.30-tól a bajaiak ellen, ugyancsak hazai környezetben.

Női kosárlabda Hepp-kupa, csoportkör, 1. forduló:

Mediteam Szeged - Atomerőmű KSC Szekszárd 113-68 (24-19, 43-13, 29-10, 17-26) Szeged, újszegedi sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Varga Z., Wezsenyi. Mediteam Szeged: Laklóth 14/3, Lengyel 10/6, Kováts 11/9, Rasheed 30/3, Fejes 10. Csere: Varga P. 12, Békefi 13, Ódry 2, Kecskés 7/3, Zsíros 4. Vezetőedző: Mészárosné Kovács Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.