Hátország: negyedikként zárt az FK-ifi

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy győzelemmel és egy döntetlennel zárta a megyei II. osztály Homokháti csoport küzdelmeit az FK 1899 Szeged ificsapata. Kaiser Rezső és Marton Gellért tanítványai ezzel éppen lecsúsztak a dobogóról.

Ifjúságiak, megyei II. osztály Homokháti csoport 16. forduló:

Zákányszék KSK – FK 1899 Szeged 0-1 (0-1). Vezette: Nyakas.
Zákányszék: Hajdú – Bozsó, Szabó, Dani-Csipak, Makra, Dani (Palotás), Kéri, Katona, Sebők (Nyilasi), Papdi, Molnár. Edző: Tanács Imre.
FK 1899 Szeged: Kornis – Fábián, Burzon, Módra, Földi (Somodi), Nagy Á., Galovszky, Horváth-Harmath, Lukács (Bakos), Tóth, Farkas B. (Tranger). Edzők: Kaiser Rezső és Marton Gellért.
Gólszerző: Lukács

A 15. fordulóból elhalasztott meccsen:

FK 1899 Szeged – Baks KSE 1-1 (1-1). Vezette: Kovács.
FK 1899 Szeged: Kornis – Fábián (Fröhlich), Földi, Módra, Márton, Rimay, Galovszky, Bitó, Lukács, Tóth (Somodi), Tranger. Edzők: Kaiser Rezső és Marton Gellért.
Baks: Bürgés – Szalai L., Szalai R., Papp, Somogyi, Moszheim, Vincze, Mikula, Domokos, Pók, Mucsi. Edző: Szalai László.
Gólszerzők: Lukács, illetve Pók

A Homokháti csoport ifibajnokságának küzdelmei befejeződtek. Az aranyérmet a Bordány szerezte meg a Baks és a Szatymaz előtt. A második és harmadik helyezettől egyaránt egy pontra lemaradva negyedikként zárt az FK 1899 Szeged.
Most új bajnokság kezdődik az ifik számára: az FK gárdája – a felnőttekkel együtt – a megye II. felsőházának együttesei elleni játszik egy tíz fordulóból álló sorozatot.

Kaiser Rezső edző: „A téli szünet felkészülésének célja a dobogós helyek valamelyikének megszerzése volt. Először a Zákányszék elleni találkozó megnyerése kellett ehhez. Természetesen idegenben is győzelemre törekedve, nem túl szép játékkal, de a három pont szempontjából eredményesen teljesítettük első feladatunkat. Majd hozzánk látogatott a Baks együttese, mely ellen még nehezebb mérkőzésre számítottunk. Sajnos kedvezőtlen körülmények fogadtak minket a meccs napján, több meghatározó játékos nem tudott rendelkezésünkre állni. A mérkőzés folyamán született játékvezetői döntések sem segítettek minket a célunk eléréseben. Bár érzésem szerint a csapat rettenetesen akarta a győzelmet, gólokban ez nem annyira tudott megmutatkozni, csak egy találattal tudtunk válaszolni a baksi gólra. Sajnos ez az 1-1-es eredmény így a 4. helyre röptetett minket. Összességében szép a 4. hely is, igaz, kicsit keserű a szájunk íze, hiszen nem sok kellett volna az éremhez… Úgy gondolom, a gratuláció így is jár a csapatnak!”

Előző sztori

Fallabda: magyar kupát nyert a Tisza Squash SE

Következő sztori

Ismét sárkányhajóversenyt rendeznek a Maty-éren