Sport

Babát vár a németek olimpiai bajnok kajakosa is

Babát vár a németek olimpiai bajnok kajakosa is

2011. április 5., kedd
Babát vár a németek olimpiai bajnok kajakosa is

Várhatóan augusztusban ad életet első gyermekének, ezért egy időre felhagy az edzésekkel Katrin Wagner-Augustin, a németek négyszeres olimpiai bajnok kajakosa.

A 33 éves versenyző ugyanakkor elmondta: már októberben szeretné újra kezdeni a tréningeket, hogy kiharcolja a 2012-es londoni olimpián való szereplést. "Hülye lennék, ha nem próbálnám meg" - nyilatkozta a jövő évi ötkarikás játékokról a tíz világbajnoki címmel rendelkező

Wagner-Augustin

, aki

Birgit Fischerrel

példálódzott. A nyolcszoros ötkarikás aranyérmes német kajakos ugyanis mindkét gyermeke születése után is a világ legjobbjai közé tartozott. Wagner-Augustin hasonló helyzetben van, mint a háromszoros olimpiai bajnok

Janics Natasa

, aki március közepén jelentette be, hogy terhes, ezért kihagyja az augusztus 17. és 21. között sorra kerülő szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságot, ugyanakkor a brit fővárosban indulni akar a nyári játékokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.