Közélet

A nemdohányzók és a lakáshitelesek védelme kerül terítékre

A nemdohányzók és a lakáshitelesek védelme kerül terítékre

2011. április 25., hétfő
A nemdohányzók és a lakáshitelesek védelme kerül terítékre

Az alkotmányozást követő első ülésen többek között a nemdohányzók védelméről szóló, korábban benyújtott törvényjavaslat, valamint a nehéz helyzetbe került lakáshitelesek problémái kerülnek terítékre - írja az mno.hu.

A képviselők húsvéthétfőt követően, a megszokott interpellációs blokk után határozhatnak a nemdohányzók védelméről szóló kormánypárti előterjesztésről. A törvényjavaslat eredeti szándéka szerint valamennyi zárt közterületen és munkahelyen tiltaná a dohányzást. A Ház szintén kedden dönthet a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő egyes törvények módosításáról, valamint a Magyarország és az Amerikai Egyesült Államok között létrejött, légimarsallok alkalmazásáról szóló megállapodás kihirdetéséről. Szerdán az LMP-s

Vágó Gábor

kezdeményezésére kezdődhet – összesen több mint ötórás időkerettel – vita a válságba került lakáshitelesek rövid-, illetve hosszú távú megsegítésének módjairól, illetve lehetőségeiről. A vita lebonyolításáról kedden szavaz a parlament. (Forrás:

Magyar Nemzet Online

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.