Röplabda: kikapott a HPQ, vasárnap minden eldől

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fordulatos mérkőzésen maradt alul a HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata az Extraliga keresztjátékában a vendég és már biztos 5. helyezett Dággal szemben.

Az első játékot végig dominálva 1-0-ra vezetett a HPQ, majd a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, és fordítottak 1-2-re. Ezt követően Tormáék még egyenlíteni tudtak, de a dágiak bírták jobban erővel és koncentrációval a végét, így végül 3-2-es győzelmet arattak.
Vasárnap Csepelen lép pályára Mészáros Péter együttese, ekkor fog végleg eldőlni, hogy a csapat marad-e az Extraligában. Mivel a MAFC gigászi csatában végül legyőzte a csepelieket, így a vasárnapi találkozón a két együttes ki-ki meccset vív a bennmaradásért.

Férfi röplabda Extraliga, keresztjáték (5-9. helyért), 9. forduló:

HPQ Szeged – Dág 2-3 (25-23, 16-25, 11-25, 25-17, 9-15)
Szeged, Etelka sori Munkacsarnok. Vezette: Bodrogi, Csizmarik.
HPQ Szeged: Torma, Bitó, Makhult, Bondor, Babanyecz, Posztós. Csere: Filius (lib), Csányi D., Csányi R., Gyuris, Strezeneczki. Vezetőedző: Mészáros Péter.
Dág: ifj. Oszuska Z., Oszuska G., Szauter, Pollák, Horváth G., Jánossy. Csere: Zirigh (lib), Bársony, Szombath, Oszuska Z.

További eredmény:

MAFC-BME-Mapei – Csepel 3-2 (25-23, 20-25, 30-28, 20-25, 22-20)

Default thumbnail
Előző sztori

Vízilabda: nagy fölénnyel nyert a Beton Szentesen

Default thumbnail
Következő sztori

A civilek társadalmi egyeztetést javasolnak a dohányzási törvényről

Legutóbbi hasonló cikkek