Sport

Röplabda: fontos HPQ-meccsek, nagy számolgatással

Röplabda: fontos HPQ-meccsek, nagy számolgatással

2011. március 4., péntek
Röplabda: fontos HPQ-meccsek, nagy számolgatással

A röplabda Extraliga keresztjátéka befejeződik a hétvégén. A HPQ-Szeged számára fontos mérkőzések következnek, mert még nem dőlt el, hogy folytathatja e a küzdelmeket az Extraligában.

Torma Péterék két mérkőzést vívnak pénteken és vasárnap. Pénteken az Etelka sori csarnokban 18 órakor fogadják a Dág csapatát. A vendégek számára már nincs tétje a mérkőzésnek, mert a vereség ellenére is az 5. helyen várhatják a rájátszás küzdelmeit. Vasárnap pedig Csepelen lépnek pályára

Mészáros Péter

tanítványai. A HPQ jelenleg a 7. helyen várja a folytatást, 1 ponttal megelőzve a MAFC és a Csepel csapatát. Ha a legrosszabb eset bekövetkezik és elveszítik mindkét mérkőzést, akkor a MAFC kezében a sorsuk. A fővárosiaknak ez esetben el kellene veszíteniük szintén mindkét mérkőzésüket. Ha pénteken sikerül megnyerni a mérkőzést a Dág ellen, akkor biztos bent maradnak Bitó Attiláék, mert lesz egy MAFC-Csepel találkozó, ahol biztosan veszít az egyik csapat. Amennyiben a Szeged kikap pénteken, akkor az is előfordulhat, hogy idegenben Csepelen kényszerülnek ki-ki meccsre a bent maradásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.