Közélet

Lázár János Hódmezővásárhelyre hívja az MSZP-frakciót

Lázár János Hódmezővásárhelyre hívja az MSZP-frakciót

2011. március 23., szerda
Lázár János Hódmezővásárhelyre hívja az MSZP-frakciót

Lázár János meghívta Hódmezővásárhelyre Mesterházy Attilát, az MSZP elnök-frakcióvezetőjét és az ellenzéki képviselőcsoport minden tagját, hogy "saját szemükkel győződjenek meg azokról a kezdeményezésekről, intézkedésekről és intézményekről, amelyeket Hódmezővásárhely vezetése az elmúlt húsz évben a szegények védelme és társadalmi felzárkóztatása érdekében hívott életre".

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Hódmezővásárhely polgármestere a város honlapján szerdán közzétett,

Mesterházy Attilának

címzett levelében azt írta: az elmúlt időszakban úgy tapasztalta, hogy mind parlamenti, mind polgármesteri munkája felkeltette a Magyar Szocialista Párt érdeklődését, ezért szeretné meghívni a párt elnök-frakcióvezetőjét és a szocialista képviselőcsoport minden tagját Hódmezővásárhelyre. "Képviselőtársaimmal pártállástól függetlenül azon dolgozunk, hogy a meglévő társadalmi különbségeket felszámoljuk. Ezért alakítottuk úgy oktatási rendszerünket, hogy minden vásárhelyi gyermek egyenlő esélyekkel részesülhessen a 21. század színvonalának megfelelő oktatásban" - hangsúlyozza a kormánypárti politikus, aki szerint a szocialisták hódmezővásárhelyi látogatásuk alkalmával meggyőződhetnének arról, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatása és az integráció miként valósul meg a csongrádi városban.

Lázár János

szerint a találkozó emellett alkalmat teremthetne arra is, hogy ismertessék a szocialistákkal az Egészséges Vásárhely Programot, a Nyugdíjas Lakóparkot, továbbá "megnézhetnének több mint 120 ingyenesen kiosztott telket, amelynek segítségével fiatal családok építhették fel saját otthonaikat".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.