Bulvár

Gázrobbanás Szentesen - Egy nő életveszélyesen megsérült, a ház összedőlt

Gázrobbanás Szentesen - Egy nő életveszélyesen megsérült, a ház összedőlt

2011. március 4., péntek
Gázrobbanás Szentesen - Egy nő életveszélyesen megsérült, a ház összedőlt

Gázrobbanás miatt összedőlt egy ház péntek délután Szentesen; a robbanás következtében egy nő életveszélyesen megsérült - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

Tátrai János

tájékoztatása szerint nem sokkal délután két óra előtt kapták a tűzoltók a riasztást, amely szerint robbanás történt a szentesi Táncsics utcában. A helyszínre érve látták, hogy az érintett ház összedőlt. A romok alatt egy 61 éves nőt találtak, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A robbanás következtében öt további ház megrongálódott. A szomszédos házak ablakaik kitörtek, a tetőn levő cserepek elmozdultak, de ezek az épületek nem váltak lakhatatlanná, így nincs szükség kiköltöztetésre. A szentesi polgári védelmi kirendeltség segítségével a tűzoltók fóliákkal végzik az ideiglenes javításokat. A tűzoltóság szakértő bevonásával vizsgálja a robbanás körülményeit - tette hozzá az őrnagy. Az MTI-t a katasztrófavédelem arról is tájékoztatta, hogy a robbanás után egy kerékpározó férfi az épülethez hajtott, hogy segítsen, de elesett az udvaron és megsérült, ezért őt is kórházba vitték a mentők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.