Bulvár

Lebukott a melltartó-tolvaj

Lebukott a melltartó-tolvaj

2011. február 1., kedd
Lebukott a melltartó-tolvaj

Fehérnemű-tolvajjal szemben indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Egy 23 éves fiatalembert tartóztatott fel az egyik belvárosi áruház biztonsági szolgálata hétfőn délután, mivel egy melltartót akart fizetés nélkül magával vinni úgy, hogy az áruvédelmi eszközt leszedte róla. Ez szabálysértési értékre – mivel a fehérnemű értéke közel hatezer forint volt - dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás gyanúját alapozza meg. A helyszínen történt rendőri igazoltatás során az egyenruhásoknak feltűnt, hogy a fiatalember mozgáskoordinációjával valami nincs rendben, így előállítását követően vizeletvizsgálatra került sor. Ennek alapján kiderült: a fiatalember korábban kábítószert fogyasztott. Így a lopás mellett kábítószerrel visszaélés vétségének gyanúja miatt is eljárás indult vele szemben - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.