Sport

Labdarúgás: Volán-dupla a Dorozsma ellen + FOTÓK

Labdarúgás: Volán-dupla a Dorozsma ellen + FOTÓK

2011. február 9., szerda
Labdarúgás: Volán-dupla a Dorozsma ellen + FOTÓK
A Makó elleni bravúros 2-2-es döntetlent követően megyei I. osztályú ellenféllel szemben folytatta felkészülését a tavaszi szezonra a Tisza Volán SC Szeged NB III-as labdarúgócsapata. Buchholcz Gábor legénysége szerdán a Kiskundorozsmát verte meg a Felső Tisza parton. Szépen gyógyulnak a sérültek és a betegek, így szerdán már jóval több futballistát vethetett be Buchholcz Gábor vezetőedző, mint a Makó ellen. Egy próbajátékost is felfedezhetett, aki kilátogatott a találkozóra, a középpályásként és csatárként is bevethető Mazán Attila Medgyesegyházáról érkezett Szegedre, s most először mutathatta meg tudását. Nem lépett még pályára Czirják Tamás és Völgyi Roland, akik épphogy túljutottak a betegségen, illetve a kisebb sérülését kúráló Kéri Tamás - viszont mindhárman edzettek az este. Nem játszott Frank Attila sem, ő a hírek szerint Ásotthalomra tart. Magát az összecsapást 1-0-s félidőt követően 2-0-ra nyerték a hazaiak. Az első játékrészben Grünvald Attila fejjel szerzett vezetést, majd a fordulás után Végh Ariel állította be a végeredményt: Mészáros Zoltán átívelésénél egyet hagyta pattanni a lasztit, aztán lőtt a hálóba. A kék-feketék a hétvégén kétszer is pályára lépnek majd, mindkét alkalommal a Felső Tisza parti műfüvön. Szombaton 13 órai kezdettel vár a nehezebb feladat Grünvaldékra, amikor is a Kecskemét II. lesz az ellenfél. A Bács megyeiek azonos osztályban szerepelnek a szegediekkel, őszi mérkőzésükön 2-2-es döntetlen született a Volán pályaválasztása mellett. Vasárnap 11 órakor a megye II-es Fábiánsebestyén ellen tesztelhetik pillanatnyi állapotukat a Buchholcz-fiúk.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged - Kiskundorozsmai ESK 2-0 (1-0). Szeged, Felső Tisza parti stadion. Szeged: Dongó - Pénzváltó, Boldizsár, Mórocz, Szabó A. - Szilágyi, Vágó - Buzási, Bursac, Grünvald - Bozovic. Cserék: Tóth L. (kapus), Mészáros, Beretka, Végh, Mucsi, Dedovics, Huszár, Kazi, Mazán. Vezetőedző: Buchholcz Gábor. Gólszerzők: Grünvald, Végh. Buchholcz Gábor: "Kellemes mérkőzést vívtunk a remekül felkészített Dorozsma ellen. Mindenkinek játéklehetőséget adtam, ez a hét erről szól. A futásokat labdával oldottuk meg, jól küzdöttünk, a passzok pontosságán persze még van mit csiszolni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.