Sport

Kosárlabda: a Paks ellen kupacsatázik a Szedeák

Kosárlabda: a Paks ellen kupacsatázik a Szedeák

2011. február 1., kedd
Kosárlabda: a Paks ellen kupacsatázik a Szedeák

Kedd délelőtt kisorsolták a férfi kosárlabda magyar kupa negyeddöntőinek párosítást a MKOSZ székházában. A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák együttese az Atomerőmű SE-t kapta ellenfélül.

"A Salgótarjánban reménykedtünk, Paks lett belőle" - nyilatkozta

Nyilas István

, a Szedeák egyik legrutinosabb játékosa a sorsolás kapcsán. "Könnyebb ellenfelet is kaphattunk volna, nem lesz könnyű dolgunk a Paks ellen. Egyszer már sikerült legyőznünk őket, és az első fordulóbeli idegenbeli vereségkor sem sokkal kaptunk ki. Nem lenne kis dolog a továbbjutásunk" - összegzett Nyíl. A párharc első összecsapására február 16-án 18 órától kerül sor az újszegedi sportcsarnokban. A visszavágót héttel később, február 23-án játsszák Pakson. Mindez azt jelenti, hogy a Szedeák menetrendjében módosítás lesz, hiszen

Fodor Péter

együttese másnap, 24-én lépne pályára Debrecen elleni hazai bajnokiján. A Szedeák nem is olyan régen épp a Paks ellen érte el szezonbeli eddigi legnagyobb bravúrját, Drahosék december 29-én, frenetikus hangulatú mérkőzésen, fantasztikus közönség előtt győzték le Jibril Hodgesékat 76-72-re. A Nyilas István által is említett első fordulóban elszenvedett vereség során Pakson 86-77-es eredmény született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.