Bulvár

Késsel rabolta ki az italboltot

Késsel rabolta ki az italboltot

2011. február 18., péntek
Késsel rabolta ki az italboltot

Megállapította a személyazonosságát, majd elfogta a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság csütörtökön azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kedden este egy késsel kirabolta az egyik mindszenti italboltot - közölte Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

Kedden este érkezett bejelentés a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére arról, hogy egy férfi a nála lévő késsel bement az egyik mindszenti italboltba, az ott dolgozó alkalmazottat megfenyegette, majd a bevétel, valamint szeszesital és dohányárú átadására kényszerítette. A tettes a bűncselekmény elkövetése után bezárta az alkalmazottat a boltba, majd elmenekült. A vásárhelyi nyomozók az összegyűjtött személyi és tárgyi bizonyítékok alapján megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 36 éves hódmezővásárhelyi férfi gyanúsítható megalapozottan, akit csütörtökön elő is állítottak. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kihallgatását követően a gyanúsítottat őrizetbe vette és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanújával kezdeményezte előzetes letartóztatását, amiről a bíróság ma dönt. A férfi nem ismeretlen a rendőrök előtt, hiszen korábban már volt büntetve személy elleni erőszakos bűncselekmények miatt - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.