Közélet

Három repülővel hozzák haza a még Egyiptomban lévő magyar turistákat

Három repülővel hozzák haza a még Egyiptomban lévő magyar turistákat

2011. február 5., szombat
Három repülővel hozzák haza a még Egyiptomban lévő magyar turistákat

Három charterjárattal hozzák haza Egyiptomból a még kint lévő magyar turistákat, az első repülőgép szombat késő este landol a Ferihegyen.

A magyarok a Hurghadából, illetve Sharm el-Sejkből induló chartergépekkel jutnak haza, az első járat szombaton este nem sokkal 23 óra előtt landol a Ferihegyen. Vasárnap két járat is érkezik Egyiptomból, Sharm el-Sejk délelőtt fél tízkor, Hurghadából pedig este fél tízkor érkezik Budapestre a Travel Service repülőgépe. Tekintettel a feszült helyzetre a magyarok többsége már korábban elhagyta Egyiptomot.

Kveck Péter

kairói magyar nagykövet az MTI-nek pénteken azt mondta, bajba jutott magyarról nem tudnak. Egy héttel korábban még mintegy hétszáz magyar volt az országban, a hétvégén azonban szinte mindenki hazaérkezik. Egyiptomban mintegy kétszáz fős magyar kolónia tartózkodik, ők jobbára vállalkozók, munkavállalók vagy családtagok, nagy részük nem tervezi, hogy elhagyja Egyiptomot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.