Bulvár

Embercsempészt fogtak Mórahalomnál

Embercsempészt fogtak Mórahalomnál

2011. február 13., vasárnap
Embercsempészt fogtak Mórahalomnál

Embercsempészt fogtak el a szegedi határrendészek szombaton hajnalban Mórahalom külterületén – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A járőrök egy német rendszámú Audi gépkocsit állítottak meg igazoltatás végett, ám kiderült, a járműben a német sofőrön kívül további négy személy is utazik, akik azonban érvényes magyarországi tartózkodásra jogosító irattal nem rendelkeztek - hárman koszovóiak, egy pedig szerbiai állampolgár. A határrendészek adatai szerint a határsértők az éj leple alatt a zöldhatáron jöttek át gyalogosan, majd a német sofőr szállította volna őket tovább. A négy személy ügyében idegenrendészeti eljárás indult, míg a sofőrrel szemben büntetőeljárás embercsempészés, továbbá kábítószerrel visszaélés vétség gyanújával, mivel a jármű átvizsgálása során a rendőrök egy kis tasakban másfél grammnyi kábítószer-gyanús anyagot találtak. A 32 esztendős embercsempészt a rendőrség őrizetbe vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.