Sport

A KITE a Dorozsmát, a foci a telet győzte le + FOTÓK

A KITE a Dorozsmát, a foci a telet győzte le + FOTÓK

2011. február 26., szombat
A KITE a Dorozsmát, a foci a telet győzte le + FOTÓK
A pályamunkások megfeszített munkával letakarították a műfüvet a Felső Tisza parton, így az elmúlt napokban esett hatalmas hómennyiség ellenére is edzőmeccseket rendezhetnek ott szombaton. Reggel az első mérkőzésen a KITE-Szeged gólzáporos sikert aratott a Kiskundorozsma ellen. Nagy köszönettel tartoznak a szegedi labdarúgócsapatok a Szegedi Sport és Fürdők Kft. munkatársainak, akik óriási erőfeszítések által hómentesítették a műfüves pályát, segítségükkel a labdarúgás győzedelmeskedett a tél ellen. A műfüvön ma szép sorban öt találkozót is rendeznek. Az NB III-as KITE-Szeged kezdett a megyei I. osztályú Kiskundorozsmával. A kék-fekete-zöldek igen magabiztosan verték a tartalékos vendégeket (a második félidőre Major László adott cserejátékosokat a dorozsmaiaknak, góljukat is a KITE francia csatára, Elvis szerezte). Az összecsapás így tulajdonképpen egy edzéssel ért fel a két alakulat számára. Huszárik Zsolték legközelebb kedden lépnek pályára, amikor 18 órai kezdettel ugyancsak a műfüvön az Ujszegedi TC-vel játszanak.

Felkészülési mérkőzésen:

KITE-Szeged - Kiskundorozsmai ESK 12-1 (5-0). Szeged, Felső Tisza parti stadion. Szeged: Kiss J. - Varga I., Laczkó, Gellér, Czibere, Huszárik, Brinszky, Batik B., Kulacsik, Bernáth, Elvis. Csere: Gahwagi, Nagy A., ifj. Major. Vezetőedző: Major László. Kiskundorozsma: Seres - Bazsó F., Makra, Csányi, Eperjesi, Fődi, Teszics, Cseh, Tari, Mangó, Marjanucz. Csere: Elvis, Vágó A., Varga F. Vezetőedző: Ottlik Sándor. Gólszerzők: ifj. Major 4, Batik B., Bernáth és Huszárik 2-2, Elvis, Kulacsik, illetve Elvis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.