A KITE a Dorozsmát, a foci a telet győzte le + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A pályamunkások megfeszített munkával letakarították a műfüvet a Felső Tisza parton, így az elmúlt napokban esett hatalmas hómennyiség ellenére is edzőmeccseket rendezhetnek ott szombaton. Reggel az első mérkőzésen a KITE-Szeged gólzáporos sikert aratott a Kiskundorozsma ellen.

Nagy köszönettel tartoznak a szegedi labdarúgócsapatok a Szegedi Sport és Fürdők Kft. munkatársainak, akik óriási erőfeszítések által hómentesítették a műfüves pályát, segítségükkel a labdarúgás győzedelmeskedett a tél ellen. A műfüvön ma szép sorban öt találkozót is rendeznek. Az NB III-as KITE-Szeged kezdett a megyei I. osztályú Kiskundorozsmával. A kék-fekete-zöldek igen magabiztosan verték a tartalékos vendégeket (a második félidőre Major László adott cserejátékosokat a dorozsmaiaknak, góljukat is a KITE francia csatára, Elvis szerezte). Az összecsapás így tulajdonképpen egy edzéssel ért fel a két alakulat számára.

Huszárik Zsolték legközelebb kedden lépnek pályára, amikor 18 órai kezdettel ugyancsak a műfüvön az Ujszegedi TC-vel játszanak.

Felkészülési mérkőzésen:

KITE-Szeged – Kiskundorozsmai ESK 12-1 (5-0). Szeged, Felső Tisza parti stadion.
Szeged: Kiss J. – Varga I., Laczkó, Gellér, Czibere, Huszárik, Brinszky, Batik B., Kulacsik, Bernáth, Elvis. Csere: Gahwagi, Nagy A., ifj. Major. Vezetőedző: Major László.
Kiskundorozsma: Seres – Bazsó F., Makra, Csányi, Eperjesi, Fődi, Teszics, Cseh, Tari, Mangó, Marjanucz. Csere: Elvis, Vágó A., Varga F. Vezetőedző: Ottlik Sándor.
Gólszerzők: ifj. Major 4, Batik B., Bernáth és Huszárik 2-2, Elvis, Kulacsik, illetve Elvis.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Szombat – Vasárnap: Kétéves a Jazz Mozdony

Default thumbnail
Következő sztori

Megint a válság a téma

Legutóbbi hasonló cikkek