Közélet

A hét kérdése: a szerelmesek napja

A hét kérdése: a szerelmesek napja

2011. február 7., hétfő
A hét kérdése: a szerelmesek napja

Zuschlag János és társai ellen folyó per másodfokú tárgyalásán a Szegedi Ítélőtábla Zuschlag büntetését 8 évről 6 börtönbüntetésre enyhítette. Az előző szavazáson azt kérdeztük, hogy indokoltnak tartja-e Ön Zuschlag János büntetésének mérséklését?

A válaszadóink 41%-a gondolta úgy, hogy példát kellett volna statuálni az elsőfoknál is szigorúbb büntetéssel, 40%-a vélte úgy, hogy mivel nem gyilkosságot követett el, s vissza is fizetett 50 milliót, így indokolt a mérséklés. Olvasóink 19%-a tartja érthetetlennek a csökkentést, szerintük nem kellett volna változtatni másodfokon. Mint ismeretes, az elsőfokú ítélet szerint

Zuschlag János

és társai civil szervezeteket felhasználva szabálytalanul használtak föl több mint 72 millió forint közpénzt. Az összeg egy részéből baloldali politikai ifjúsági szervezetek rendezvényeit, táborait finanszírozták, illetve a kiskunhalasi MSZP alapszervezet működtetésére fordították. A hét kérdése rovatunkban most arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink tartják-e „friss, importált” ünnepünket a Valentin-, Bálint-napot, a szerelmesek ünnepét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.