Közélet

Túl a 90 ezren a maradó pénztártagok száma

Túl a 90 ezren a maradó pénztártagok száma

2011. január 31., hétfő
Túl a 90 ezren a maradó pénztártagok száma

Túllépte a 90 ezret a magán-nyugdíjrendszerben maradók száma: fél 4-ig 91 100 nyilatkozatot iktatott az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság.

Reggel 8.50-ig 76 588 nyilatkozatról adott hírt az ONYF, ami az iktatott nyilatkozatok száma volt, emellett azonban akkor már további 5 ezer - még nem iktatott - nyilatkozat is volt, így hétfőn délutánig mintegy tízezerrel nőtt a nyilatkozatok száma - közölte

Szőke Lovas Zsuzsa

, az ONYF sajtótitkára. A külképviseleteken leadott és a helyszíni nyilatkozattételre jogosultak nyilatkozatai még nincsenek benne ezekben a számokban - mondta a sajtótitkár. Ma este 6 óráig lesznek nyitva az ügyfélszolgálatok, aki addig sorszámot kap, ügyét el tudja intézni. Ha a helyszíni nyilatkozattételre jogosult, illetve tartósan külföldön tartózkodó pénztártag nyilatkozatát 2011. január 31-ig rajta kívül álló okból nem tudta megtenni, legfeljebb 2011. február 28-ig - a nyilatkozat pótlásával egyidejűleg - igazolási kérelmet nyújthat be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.