Szerda: ébredezik a város

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csendes, év eleji programkínálat mutatkozik szerdán is még a szegedi palettán. A színházban Karácsonyi ének, Édes Anna, Testek filozófiája, nem pihen a Közéleti Kávéház, és a mozi sose hagy cserben, ha jó programot keresünk.

Ezt kínálja a színház

A Nagyszínházban szerdán a Charles Dickens-, illetve Sebestyén Rita-féle Karácsonyi ének van színpadon 10 és 14 órától. A Kisszínházban 18 órától az Édes Anna, 19 órától a Testek filozófiája megy a Szegedi Kortárs Balett előadásában.

Közéleti Kávéház

A Közéleti Kávéház szervezésében szerdán 16:30-tól a Hetednapi Adventista Egyház épületében (Batthyányi u. 13-15.) a fogyatékkal élők élethelyzetének bemutatása a képességpark című program keretén belül a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány estjére kerül sor, ahol többek között ki lehet próbálni a kerekesszéket, a látássérültséget, a siketek jelnyelvét jelnyelvi tolmács segítségével. Vendég: Takács Kata, az Alapítvány elnöke.
18 órától a Szent István Étteremben régi hajósok találkozója, 19 órától a Novotel Hotel emeleti éttermében (Maros u. 1.) Régi zongoristák klubja, további részletek itt.

Könyvtári-színházi játék

A Somogyi-könyvtárban január 31-ig tart a Pjotr Iljics Csajkovszkij Anyegin című operájához kapcsolódó könyvtári játék. A színházi bemutatók előtt a Somogyi-könyvtár az előadásokról, a színpadra állított művekről szóló kérdésekkel játékra hívja az érdeklődőket. A kérdések a könyvtár honlapján (a könyvtárban pedig nyomtatott formában) érhetők el. A szerencsés megfejtők színházjegyet nyerhetnek ajándék áron.
További információ a szegedi bemutatóról ITT.

A Belvárosi mozi kínálatából

Szerdán a Belvárosi mozi Zsigmond Vilmos termében 14 órától, 16.15-től és 20.15-től Tron: Örökség 3D. 18:30-tól Üvegtigris 3.
A Balázs Béla teremben 14.30-tól Gru, 16 órától és 20.30-tól Üvegtigris 3. 18.15-től Social Network – A közösségi háló.
A Csőke József teremben 16 órától Bogyó és babóca – 13 mese, 17.30-tól és 19.30-tól Szerelemről és más démonokról.

Előző sztori

Kosárlabda: Laczi Editre műtét vár

Default thumbnail
Következő sztori

A megújuló Kapcáról a Telin TV-ben

Legutóbbi hasonló cikkek