Sport

Kosárlabda: Laczi Editre műtét vár

Kosárlabda: Laczi Editre műtét vár

2011. január 4., kedd
Kosárlabda: Laczi Editre műtét vár

A november elején súlyos térdsérülést szenvedett Laczi Editet mégis műteni kell, mint megtudtuk a szegedi női kosárlabdaklub háza tájáról.

A bajnokságban negyedik helyen álló Szeged bedobója két hónappal ezelőtt, a Szekszárd elleni idegenbeli mérkőzésen esett rosszul és szenvedett oldalszalag-szakadást. Az elmúlt időszakban úgy tűnt javul a kiváló játékos térdének állapota, azonban

Laczi Edit

fájdalmai a gyógytorna, és az erősítő edzések ellenére nem csillapodtak.

Török László

sportorvos diagnózisa szerint a folyamatos fájdalmat a leszakadt oldalszalag okozza a térdben, mely állandó gyulladásban van. A térd-atroszkópiai vizsgálat - vagyis a térd száloptikás kamerával való felderítése, térdtükrözés - során derül ki, hogy plasztika beillesztésére vagy a sérülés környezetének kitisztításra lesz szükség a kosaras felgyógyulásához. A beavatkozást Török doktor fogja elvégezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.