Bulvár

Ki akartak rabolni egy vásárhelyi ékszerboltot

Ki akartak rabolni egy vásárhelyi ékszerboltot

2011. január 31., hétfő
Ki akartak rabolni egy vásárhelyi ékszerboltot

Hétfőn délelőtt Hódmezővásárhely belvárosában egy férfi arcát eltakarva bement az egyik ékszerboltba, ahol egy pisztolyszerű tárgyat tartott az alkalmazott fejéhez. Ekkor a sértett megnyomta a pánikgombot, mire az elkövető elállt a szándékától és üres kézzel elmenekült – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A támadás során senki sem sérült meg. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlete gyanúja alapján indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló információk alapján a város kivezető útjain a környező kapitányságok bevonásával ellenőrző-áteresztő pontokat állított fel, amelyeket azóta már feloldott. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban bármiféle információval rendelkezik, hívja a 107, 112-es segélyhívószámot, vagy a Telefontanú 06-80/555-111-es számát, vagy jelentkezzen személyesen bármelyik rendőrnél. A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.