Bulvár

Ügyeletes orvosi autó karambolozott a 43-as úton

Ügyeletes orvosi autó karambolozott a 43-as úton

2011. január 15., szombat
Ügyeletes orvosi autó karambolozott a 43-as úton

Megkülönböztető jelzést használó ügyeletes orvosi kocsinak ütközött egy autós szombat délelőtt a 43-as főúton Makó és Apátfalva között; a balesetben senki nem sérült meg - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

A rendőrség elsődleges információi szerint egy ügyeletes orvosi autó megkülönböztető jelzést használva haladt a főúton. Az előtte haladó két, valamint a szemből érkező egy személygépkocsi lehúzódott, utat engedve a járműnek, ám a szemből érkező másik személyautó nem állt meg, hanem kikerülte az út szélére húzódott járművet, melynek során a megkülönböztető jelzést használó gépkocsival érintőlegesen ütközött. A baleset során összesen négy járműben keletkezett anyagi kár, személyi sérülés adataink szerint nem történt. 09.55-től 11 óráig teljes útlezárás van érvényben a főút ezen szakaszán - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.