Bulvár

Karácsonyi menetrend a közösségi közlekedésben

Karácsonyi menetrend a közösségi közlekedésben

2010. december 24., péntek
Karácsonyi menetrend a közösségi közlekedésben

A karácsonyi hétvégén rendkívüli menetrend szerint közlekednek a MÁV, a Volánbusz és a BKV járatai. Az ünnep miatti változás csak a mai és a szombati közlekedést érinti, karácsony második napján a szokásos vasárnapi menetrend lesz érvényben. A BKV járatai ma a szombati közlekedési rend szerint, de rövidebb üzemidővel közlekednek. A nappali járatok 16 óra körül indulnak utoljára, ezután - az ilyenkor szokásos módon - az éjszakai buszokkal lehet utazni.

A Volánbusz ma a szabadnapi, 25-én a munkaszüneti napoknak megfelelő, 26-án pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekedteti járatait. Ma az utolsó buszjáratok Budapestről általában délután 4 és 5 óra között indulnak el. Az ország többi Volán társaságánál ugyanez a menetrend lesz érvényben. A MÁV ma a szombati, 25-én az ünnepnapi menetrend szerint közlekedteti szerelvényeit. Azokon a vonalakon, amelyeken nagyobb utasforgalom várható, több kocsival indítják el a vonatokat. Karácsony másnapján (vasárnap) az aznapi menetrend szerint járnak a vonatok. Karácsony napjain, december 25-én és 26-án a munkaszüneti, míg az áruházakat érintő autóbuszok az állami ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.