Gasztro

Januári receptpályázatunk: Pénztárcakímélő januári receptek

Januári receptpályázatunk: Pénztárcakímélő januári receptek

2010. december 22., szerda
Januári receptpályázatunk: Pénztárcakímélő januári receptek

Déli Szó Receptbajnok-verseny – Díjazzuk a legjobbakat!

Szeret Ön is sütni-főzni? Tud egy jó receptet, és szívesen megosztaná másokkal? Legyen Ön is receptbajnokaink egyike!

A karácsonyi és szilveszteri dőzsöléseket követően megkönnyebbülés mind pocakunknak, mind pénztárcánknak, ha kicsit visszábbveszünk az ételcsodákból. Hiszen úgy is lehetünk konyhatündérek, ha a januári szűkösebb hónapban nem csak ízletes és tápláló, hanem egyszerű és takarékos ételeket tudunk rakni az asztalra. Osszák meg velünk kedvenc jolly jokereiket, melyek elkészítése nemcsak hogy gazdaságos, de a család is örömmel fogyasztja. A receptbeküldők öt nagy kategóriában pályázhatnak: előétel, leves, főétel, egytálétel, valamint desszert. A receptversenyben mind az öt kategóriában értékes szakácskönyveket osztunk ki a szerencsés nyerteseknek. A pályázatokat pontos név, lakcím, telefonszám feltüntetésével a recept@szegedma.hu email címre vagy postai úton a Déli Szó magazin szerkesztőségéhez lehet beküldeni, az alábbi címre: 6725 Szeged, Szentháromság u. 77. Beküldési határidő: 2010. január 10. (hétfő, este 24 óráig). Eredményhirdetés: 2010. január 15.

A receptverseny szabályai:

1) A pályázatra olyan saját receptekkel lehet jelentkezni, amelyek elkészítése a hónap témájához kötődik: egyszerűek és takarékosak. 2) Egy beküldő több recepttel is nevezhet, és akár minden kategóriában. Ez által növelheti esélyét az ajándékok elnyeréséhez. 3) A recepteket a következő módon kell beküldeni: pontos hozzávalók megadása, az elkészítés menetének részletes ismertetése, hőfokok. 4) A receptek a pályázat lezárását követően bekerülnek Szerkesztőségünk nagy recepttárába, ahonnan gourmand munkatársaink kiválasztják a nyerteseket. A legjobb receptek ezután felkerülnek a SZEGEDma.hu internetes hírportál A hét receptje menüpontjába. 5) A nyerteseket postai úton, illetve telefonon értesítjük, valamint nevüket a

www.szegedma.hu

oldalon A hét receptje menüpontban lehet megtekinteni. 6) A pályázók nevezéskor elfogadják, hogy a beküldött recepteket a Déli Szó magazin, és a SZEGEDma.hu a továbbiakban saját tartalmaként kezeli, és azok szerzői jogait a beküldőtől független módon gyakorolja. Szerkesztőségünk ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal a receptek származásáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.