Hétfő: Boban Markovic a Nagyszínházban

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Karácsony után és szilveszter előtt csöndes hétfő köszönt ránk, de azért egy-két programot tudunk ajánlani a kimozdulni vágyóknak. A Nagyszínházban a Boban Markovic Orkestar koncertjét hallhatja a közönség, és állandó szobrászati és festészeti kiállítás nyílt a Magyar Ízek Háza – Anna Galériában. Hétfőn is érdemes moziba menni, és ha esti kikapcsolódásra vágynak, a Millenniumi Kávéházban Blues Bell koncert lesz.

Boban Markovic a Nagyszínházban

A Nagyszínházban hétfőn 19 órakor a Boban Markovic Orkestar koncertjét hallhatják. A programtól bővebben a www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/boban-markovic-orkestar-0 oldalon olvashatnak.

Állandó szobrászati és festészeti kiállítás

Kalmár Márton szobrászművész és kortárs szegedi festők állandó kiállítása a Magyar Ízek Háza – Anna Galériában (Kálvin tér 2.) látható. Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 7-20 óráig, vasárnap: 8-16 óráig.

A mozik hétfői műsorai

A Grand Café-ban hétfőn:

19 órakor: Mamut – feliratos, svéd-dán-német film, rendező: Lukas Moodysson.

21 órakor: Libanoni keringő – feliratos, izraeli-német-francia film, rendező: Ari Folman.

A Grand Café programjairól részleteket a www.grandcafe.szeged.hu oldalon olvashatnak.

A Belvárosi mozi hétfői műsora:

Zsigmond Vilmos terem:

10 órakor és 16.15-kor: Narnia krónikái 3D – A hajnalvándor útja – színes, szinkronizált amerikai kaland – fantasy film, rendező: Michael Apted.

14 órakor, 18.15-kor és 20.30-kor: Tron: Örökség 3D – színes, szinkronizált amerikai sci-fi, kalandfilm. Rendező: Joseph Kosinski.

Balázs Béla terem:

10.30-kor és 14.30-kor: Csingiling és a nagy tündérmentés – színes, szinkronizált amerikai animációs film, rendező: Bradley Raymond.

16 órakor és 20.30-kor: Üvegtigris 3. – színes, magyar vígjáték. Rendező: Rudolf Péter.

18.15-kor: Social Network – A közösségi háló – színes, feliratos amerikai életrajzi film, rendező: David Fincher.

Csőke József terem:

16 órakor: Bogyó és babóca – 13 mese – színes, magyar animációs film, rendező: M. Tóth Géza, Antonin Krizsanics, mesélő: Pogány Judit.

17.30-kor és 19.30-kor: Szerelemről és más démonokról – színes, feliratos costa-ricai dráma, Gabriel García Márquez regényéből. Rendező: Hilda Hidalgo, Pablo Derqui, Joaquin Climent.

A filmekről részleteket a http://www.belvarosimozi.hu/mozi-msor.html oldalon olvashatnak.

Hétfő esti buli

A Millenniumi Kávéházban hétfő este 8 órakor Blues Bell koncert.

Előző sztori

Megkezdődik a család éve

Következő sztori

Tél, hó, fagy, szélvédő és jégmentesítés – de hogyan?