Bulvár

Headsetet lopott a villamosmegállóban

Headsetet lopott a villamosmegállóban

2010. december 9., csütörtök
Headsetet lopott a villamosmegállóban

Zsebtolvajt fogtak el az újszegedi rendőrök csütörtökön a reggeli órákban – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 48 esztendős szegedi nő azzal gyanúsítható, hogy november második felében egy iskolába igyekvő kislányt rövidített meg a belvárosi villamosmegállóban mobiltelefonjához tartozó fülhallgatójától, melyet az iskolatáskájában tartott. A rendőrök az adatgyűjtés és a megadott személyleírás alapján csütörtökön reggel meg is találták az asszonyt. A nő kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Azt is elmondta, hogy a fülhallgatót később néhány száz forintért eladta. A gyanúsított nem először vétett a törvény ellen. Lopás miatt ugyanis ezideig 6 alkalommal volt már büntetve. Kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.