Bulvár

Még csütörtökön sem telelünk

Még csütörtökön sem telelünk

2010. november 4., csütörtök
Még csütörtökön sem telelünk

A melegrekord ugyan nem dőlt meg szerdán, ám az ilyenkor megszokotthoz képest jóval magasabb a hőmérséklet. Hasonló időjárás várható csütörtökön is, amikor egyre szárazabb és enyhébb levegő áramlik a Kárpát-medencébe - írja az InfoRádió.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint péntektől a köd feloszlása után kezdetben még túlnyomóan napos, száraz idő várható, de szombaton már helyenként tartósan megmarad a köd. Az időszak második felében erősen felhős vagy borult lesz az ég, egyre többfelé valószínű eső, zápor. Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 25 százalékán lehet. Mivel hazánk időjárását a következő napokban egy anticiklon alakítja majd, számottevő csapadéktól a hét végéig nem kell tartanunk, és a hőmérséklet is az átlag felett marad majd. Sok napsütésre, száraz időre van kilátás, ám reggelente helyenként sűrű ködfoltok képződhetnek. Az enyhe idő miatt az ország túlnyomó részén szerdán az egészségügyi határérték dupláját mutatta a szálló por koncentrációja, több nagyvárosban - Pécsett, Miskolcon, Nyíregyházán - is 200 százalék feletti értékeket mutattak a mérőeszközök. (Forrás:

InfoRádió

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.