Hátország: három pontot hozott Szatymazról az FK-ifi

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két remekül eltalált távoli lövés három pontot ért az FK 1899 Szeged ifjúsági csapata számára Szatymazon a megyei II. osztály hétvégi fordulójában. A kék-fekete fiatalokra még egy meccs vár az ősszel.

Ifjúságiak, megyei II. osztály Homokháti csoport 14. forduló:

Szatymaz – FK 1899 Szeged 1-2 (1-2). Szatymaz, vezette: Kovács.
Szatymaz: Baranyi – Tóth G., Kormányos, Kondász (Pit), Rovó, Nyári, Árpási, Marsal, Mikus, Tari, Szabó. Edző: Baranyi Péter.
FK 1899 Szeged: Kornis – Fábián, Burzon, Módra, Tóth T., Mikovity, Reisinger, Földi (Kis), Somodi (Vér), Tóth D. (Márton), Tranger (Bakos). Edző: Kaiser Rezső.
Gólszerzők: Marsal, illetve Fábián, Márton.
Sárga lap: Tóth T.

A felnőttekkel ellentétben – akik erőteljes bírói nyomás következtében vereséget szenvedtek – az FK 1899 Szeged fiataljai győzni tudtak a Szatymaz otthonában az U19 megyei II. osztály Homokháti csoport 14. fordulójában. Burzonékra még egy elhalasztott mérkőzés vár itt az őszi szezonban: a Zsombó elleni mérkőzést novembert 20-án játsszák.

Kaiser Rezső edző: „Annak érdekében, hogy a téli szünetet biztosan dobogós helyen töltsük, Szatymazról el kellett hozzuk a 3 pontot. Ilyen szellemben léptünk pályára, és egy jól eltalált szabadrúgással a vezetést is megszereztük. Majd ellenfelünk egy gyors kontra után kiegyenlített. Újfent nekünk kellett kezdeményezni, és egy távoli lövés után megint nálunk volt az előny. Sikerült is tartani a vezetést, kétszer a kapufát is eltaláltuk. Volt még néhány lehetőségünk, ha ezek bemennek, nyugodtabbak lehettünk volna a mérkőzés végén. Kapusunk remek teljesítménnyel járult hozzá a csapat sikeréhez. A szünet előtt még egy elmaradt mérkőzés vár ránk, Zsombóra látogatunk a hétvégén. Nem lesz könnyű, de ott is elkövetünk mindent a sikerért.”

Előző sztori

Műsorújság: a Telin TV szerdai műsora

Következő sztori

Szegedi nagykövet Kanadában