Sport

Futsal: UTC-Gödöllő rangadó a Csonkában

Futsal: UTC-Gödöllő rangadó a Csonkában

2010. november 8., hétfő
Futsal: UTC-Gödöllő rangadó a Csonkában

A férfi futsal NB II Keleti csoportjának rangadójára kerül sor hétfő este 19 órától az újszegedi Csonka-szakközépiskola tornacsarnokában: a második helyen álló Ujszegedi TC a listavezető Gödöllő Bikákat fogadja.

Brinszky Adrián

csapata győzelmével két pontra zárkózna fel a roppant erős, korábbi NB I-es játékosokat is soraiban tudó ellenfélhez. A rutint elszántsággal és türelemmel tudja kompenzálni a szívós újszegedi gárda, miként azt az előző fordulóban is bizonyította a Nagykáta elleni idegenbeli mérkőzésen. Akkor 3-0-s hazai vezetésről kitartó, türelmes, iparos munkával,

Hegyesi

vezérletével az UTC 6-3-ra tudott fordítani és végül 6-4-re győzött. Ilyen tartásra hétfőn este is szükség lesz, hiszen a Gödöllő egyáltalán nem "kispályás", de vérbeli teremcsapat. Gyors, agresszív játékukkal alaposan megszórják ellenfeleiket, mutatja ezt az is, hogy 46 gólt lőttek eddigi öt meccsükön, míg mindössze kilencet kaptak - az ellenfélnek szinte alkalma sincs gólt szerezni ellenük. Egyedül az UTC elmúlt heti áldozata, a már említett Nagykáta szorongatta meg többé-kevésbé az éllovast október végi gödöllői vendégszereplésekor (Gödöllő Bikák - Káta GSM-Nagykáta SE Futsal 7-4). Mindezek ellenére nem szabad leírnunk az UTC-t sem. A Brinszky-alakulat ugyan csak 10 ponttal áll, kevesebbet is lőtt (38), s bizony akadt olyan idegenbelije, ahol problémák adódtak a védekezéssel (Berettyóújfalu II - UTC 10-2), azonban az elmúlt két fordulóbeli forma - megsemmisítő csapás a sereghajtó Salgótarjánra (18-1), illetve az említett idegenbeli győzelem legutóbb Nagykátán - egy küzdős, hajtós, birkózós, magas színvonalú bajnokit ígér. A legutóbbi, Nagykáta elleni forma, a csapat lelkesedése, kitartása és dicséretes küzdőszelleme győzelmet érhet az esélyesebb vendégek ellen. A másik szegedi csapat az SZTE EHÖK SE múlt pénteken este kikapott 4-1-re a Kartal Futsal SE-től a jelenlegi 6. forduló előrehozott mérkőzésén.

A futsal NB II Keleti csoportja 6. fordulójának mérkőzései:

Ujszegedi TC - Gödöllő Bikák Szentesi VSK - MVFC Berettyóújfalu II. Soroksári TE - Monori SE

A forduló Borsod Volán Szabadidőközpont – Salgótarjáni VSC mérkőzését december 31-én játszák.

Pénteken játszották:

Kartali Futsal SE - SZTE EHÖK SE 4-1

A férfi futsal NB II Keleti csoport élmezőnye:

1. Gödöllő Bikák 5 5 - - 46-9 15 2. Ujszegedi TC 5 3 1 1 38-23 10 3. Monori SE 5 3 - 2 20-25 9 ... 9. SZTE EHÖK SE 5 2 - 3 17-24 6

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.