Bulvár

Bántalmazta és kirabolta a 76 éves asszonyt

Bántalmazta és kirabolta a 76 éves asszonyt

2010. november 26., péntek
Bántalmazta és kirabolta a 76 éves asszonyt

Egy állampolgár fogta el azt 38 éves tótkomlósi férfit, aki egy idős nénit rabolt ki tegnap délután Szegeden a Mérey utcában – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az elkövető megtámadta a 76 éves nénit, akitől a táskáját akarta megszerezni. A sértett ellenállt, ezért a támadó bántalmazta és ellökte az idős asszonyt, aki ennek következtében elesett és nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Ezt látta egy állampolgár, aki autójával közlekedett. Azonnal megállt, majd az elkövető után szaladt. Néhány méterrel később el is fogta, majd visszatartotta a rendőrség kiérkezéséig. A mentők a nénit a szegedi Traumatológiai Klinikára szállították. A Szegedi Rendőrkapitányság a 38 éves gyanúsítottat előállította. Ellene rablás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.