Sport

Lakitelken ikszelt a SZEOL AK

Lakitelken ikszelt a SZEOL AK

2010. október 18., hétfő
Lakitelken ikszelt a SZEOL AK

A szegedi öregfiúk csapata már évek óta szervez mérkőzéseket, lát vendégül ma is aktív, egykori kiváló labdarúgókat, vagy tesz látogatást az ország szenior csapatinál. Most hétvégén Lakitelekre látogatott, ahol egy barátságos, családias pályán játszott a helyi „öregekkel”, s ért el igazságos döntetlent – a SZEOL AK így megőrizte hónapok óta tartó veretlen sorozatát.

A rendszerváltás bölcsőjében, Lakitelken mintha valóban kézzel fogható lenne az összefogás, a közösségi szellem. A helyi megyei második vonalban szereplő gárdának olyan létesítménye van, ami minden amatőr csapatnak büszkeségére válna. Két nagy- és egy kézilabda méretű füves pálya – a centeren világítással –, két salakos teniszpálya és egy takaros, rendben tartott klubház, tiszta öltözőkkel, ahová még padlószőnyeggel, felújított tusolókkal. De nemcsak az infrastruktúra példaértékű, hanem a helyi öregfiúk összetartása is, akik minden hétfő este fociznak egyet, s két-háromheti rendszerességgel szerveznek meccseket. Most a SZEOL AK ellen is nagy erőkkel léptek fel, és a lefújás előtti utolsó percben egalizálták a találkozót.

Lakitelek SK – SZEOL AK 3-3 (0-0).

SZEOL AK:

Tóth Z. (Dobó) – Tárkány, Orosházi, Somogyi (Kántor), Lévai (Polyvás) – Márki, Deák (Szabó B.), Szabó Gy., Szécsényi (Gerecz) – Takács, Lengyel (Kránicz). Vezetőedző: Szalai „Dzsino” István

Szegedi gólszerzők:

Takács Z. 2, Márki.

Jók:

Dobó, Orosházi, Deák, Takács, Szabó Gy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.