Bulvár

Kiraboltak egy szentesi ékszerboltot

Kiraboltak egy szentesi ékszerboltot

2010. október 19., kedd
Kiraboltak egy szentesi ékszerboltot

Egy fegyvernek látszó tárggyal rabolt ki egy ékszerboltot ma délután egy férfi Szentesen – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szentesi Rendőrkapitányságra 14 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi fegyvernek látszó tárggyal bement a József Attila utcában található ékszerboltba, majd onnan 2,5 millió forint értékben ékszert vitt magával. A támadáskor senki nem sérült meg. Az elkövető 25-28 év körüli, kb. 170-180 cm magas, mackós testalkatú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor kapucnis felsőt, alatta baseball sapkát, sötétkék kabátot és kék nadrágot viselt. A férfinál egy olajzöld, ún. katonai málhazsák volt. Az ügyben a Szentesi Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, a helyszíni szemle és az adatgyűjtés nagy erőkkel folyik. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyhívót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.