/

Kiraboltak egy szentesi ékszerboltot

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy fegyvernek látszó tárggyal rabolt ki egy ékszerboltot ma délután egy férfi Szentesen – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szentesi Rendőrkapitányságra 14 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi fegyvernek látszó tárggyal bement a József Attila utcában található ékszerboltba, majd onnan 2,5 millió forint értékben ékszert vitt magával. A támadáskor senki nem sérült meg.
Az elkövető 25-28 év körüli, kb. 170-180 cm magas, mackós testalkatú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor kapucnis felsőt, alatta baseball sapkát, sötétkék kabátot és kék nadrágot viselt. A férfinál egy olajzöld, ún. katonai málhazsák volt.
Az ügyben a Szentesi Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, a helyszíni szemle és az adatgyűjtés nagy erőkkel folyik.
A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyhívót.

Default thumbnail
Előző sztori

(H)arcra fel!

Default thumbnail
Következő sztori

Szerkezetkész az M43-as autópálya Tisza-hídja

Legutóbbi hasonló cikkek