Közélet

Kedden tárgyal utoljára Bohács Botkával

Kedden tárgyal utoljára Bohács Botkával

2010. október 11., hétfő
Kedden tárgyal utoljára Bohács Botkával

Botka László és Bohács Zsolt hétfőn – ahogy az elmúlt héten már egyszer – újra tárgyalóasztalhoz ültek. A helyi napilapnak Botka azt nyilatkozta, hogy legalább három alpolgármesterre van szükség Szeged irányításához, Bohács portálunknak nyilatkozva leszögezte, amennyiben nem sikerül megegyezniük a személyi kérdésekben, akkor a közgyűlés dönt szerdán.

Bohács

hétfő este a parlamentből egy frakcióértekezletre érkezik, ahol beszámol a tárgyalásról, holnap pedig személyi kérdésekben tárgyal majd

Botkával.

„Ha nem sikerül megegyeznünk, akkor a közgyűlés dönt” – tette világossá, kiemelve, hogy a közgyűlésen lesz még napirend is, amit meg kell tárgyalni, ehhez készítik a módosító indítványt, amit benyújtanak majd, de erről részleteket nem árult el. A fejleményekről - ahogy a szerdai közgyűlési ülésről is - természetesen folyamatosan beszámolunk majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.