Közélet

Fiatal kereszténydemokraták: Miklós Péter országos alelnök

Fiatal kereszténydemokraták: Miklós Péter országos alelnök

2010. október 10., vasárnap
Fiatal kereszténydemokraták: Miklós Péter országos alelnök

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ifjúsági partnerszervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szombaton tartotta tisztújító küldöttgyűlését. A tisztújítás eredményeként a szervezet elnöki posztját Stágel Bence országgyűlési képviselő tölti be. Miklós Pétert – a KDNP szegedi ügyvezető alelnökét – pedig országos alelnökké választották.

Szombaton tartotta országos tisztújító küldöttgyűlését a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ifjúsági partnerszervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ). A tisztújítás eredményeként a szervezet elnöki posztját

Stágel Bence

országgyűlési képviselő tölti be. A gyűlésen a küldöttek bizalmat szavaztak

Miklós Péternek

– a KDNP szegedi ügyvezető alelnökének – is, akit az IKSZ országos alelnökévé választották. A fiatal szegedi kereszténydemokrata 2006-tól egy cikluson át már viselte ezt a tisztséget. Mint elmondta: a szövetség országos elnökségében elsődleges feladata a dél-alföldi régióban található IKSZ szervezetek működésének és tevékenységének koordinálása, valamint kapcsolattartás a kereszténydemokrata csoportokkal. „Munkánk legfontosabb eleme, hogy megmutassuk: a keresztény világnézeti alapokon álló konzervativizmus könnyen beilleszthető a fiatalabb nemzedékek dinamikus világképébe és szemléletmódjába. A kereszténydemokrata közéleti tevékenységben mindig a közösség és annak szolgálata a lényeges. Éppen ezért nem rövid távú napi politikai érdekek, hanem szilárd értékek mentén igyekszünk dolgozni” – fogalmazta meg a fiatal kereszténydemokraták alapelveit Miklós Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.