Sport

SZEGEDma.hu MK: Mórahalom – Volán-rangadó!

SZEGEDma.hu MK: Mórahalom – Volán-rangadó!

2010. szeptember 13., hétfő
SZEGEDma.hu MK: Mórahalom – Volán-rangadó!

A SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa 3. fordulójának, azaz a nyolcaddöntőknek a nyilvános sorsolását 10 órától rendezték szerkesztőségünkben, melyet online követhettek olvasóink.

A 16 közé a következő együttesek jutottak be:

KITE-Szeged, Mórahalom, Csongrád, Mindszent, Sándorfalva, Bütyök Csárda Mártély, Nagymágocs, Csanádpalota, Baks, Balástya, Szőreg, Ujszegedi TC (a 2. forduló továbbjutói); Tisza Volán SC Szeged, Hódmezővásárhelyi FC, SZVSE-Gyálarét, Ásotthalom (alanyi jogon, hiszen az országos főtáblán szerepeltek). A nyolc közé jutás egy mérkőzésen dől majd el, a versenykiírás szerint 2011. április 20-án. Kiemelés nincs, tehát bárki bárkivel összekerülhet, csak a szerencse dönt.

A SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa 3. fordulójának párosításai:

1. pár: Ásotthalom – Sándorfalva 2. pár: Balástya – KITE-Szeged 3. pár: Baks – Csongrád 4. pár: Mindszent – SZVSE-Gyálarét 5. pár: Csanádpalota – Hódmezővásárhelyi FC 6. pár: Bütyök Csárda Mártély – Nagymágocs 7. pár: Szőreg – UTC 8. pár: Mórahalom – Tisza Volán SC

Vélemények a nyolcaddöntő sorsolásáról:

Hódi Mihály, a Balástya edzője:

„Talán mi kaptuk az egyik legerősebb ellenfelet, de nem bánjuk, hiszen igazi szurkolócsalogató mérkőzést szeretnénk játszani odahaza. Bízom abban, hogy meglepetést okozhatunk. A téli átigazolási időszakban a mi keretünk valószínűleg nem fog változni, viszont úgy gondolom, a KITE áprilisig még erősödni fog. Nagyon komolyan vesszük a kupát, húsz játékosunk van a felnőtt keretben, így fontos, hogy mindenki minél több tétmérkőzésen szerepelhessen.”

Nógrádi Tibor, a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség főtitkára:

„Ez a sorsolás beleilleszkedik abba a folyamatba, ami a kupasorozat pozícióját, presztízsét igyekszik erősíteni. Örülök, hogy edzők és szurkolók is képviseltették magukat hétfőn 10 órakor. A párosítások alapján látható, hogy tavasszal mind a nyolc meccs igazi kupaküzdelem lesz, melyek között több rangadót is vívnak majd.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.