SZEGEDma.hu MK: Mórahalom – Volán-rangadó!

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa 3. fordulójának, azaz a nyolcaddöntőknek a nyilvános sorsolását 10 órától rendezték szerkesztőségünkben, melyet online követhettek olvasóink.

A 16 közé a következő együttesek jutottak be: KITE-Szeged, Mórahalom, Csongrád, Mindszent, Sándorfalva, Bütyök Csárda Mártély, Nagymágocs, Csanádpalota, Baks, Balástya, Szőreg, Ujszegedi TC (a 2. forduló továbbjutói); Tisza Volán SC Szeged, Hódmezővásárhelyi FC, SZVSE-Gyálarét, Ásotthalom (alanyi jogon, hiszen az országos főtáblán szerepeltek).

A nyolc közé jutás egy mérkőzésen dől majd el, a versenykiírás szerint 2011. április 20-án. Kiemelés nincs, tehát bárki bárkivel összekerülhet, csak a szerencse dönt.

A SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa 3. fordulójának párosításai:

1. pár: Ásotthalom – Sándorfalva
2. pár: Balástya – KITE-Szeged
3. pár: Baks – Csongrád
4. pár: Mindszent – SZVSE-Gyálarét
5. pár: Csanádpalota – Hódmezővásárhelyi FC
6. pár: Bütyök Csárda Mártély – Nagymágocs
7. pár: Szőreg – UTC
8. pár: Mórahalom – Tisza Volán SC

Vélemények a nyolcaddöntő sorsolásáról:

Hódi Mihály, a Balástya edzője: „Talán mi kaptuk az egyik legerősebb ellenfelet, de nem bánjuk, hiszen igazi szurkolócsalogató mérkőzést szeretnénk játszani odahaza. Bízom abban, hogy meglepetést okozhatunk. A téli átigazolási időszakban a mi keretünk valószínűleg nem fog változni, viszont úgy gondolom, a KITE áprilisig még erősödni fog. Nagyon komolyan vesszük a kupát, húsz játékosunk van a felnőtt keretben, így fontos, hogy mindenki minél több tétmérkőzésen szerepelhessen.”

Nógrádi Tibor, a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség főtitkára: „Ez a sorsolás beleilleszkedik abba a folyamatba, ami a kupasorozat pozícióját, presztízsét igyekszik erősíteni. Örülök, hogy edzők és szurkolók is képviseltették magukat hétfőn 10 órakor. A párosítások alapján látható, hogy tavasszal mind a nyolc meccs igazi kupaküzdelem lesz, melyek között több rangadót is vívnak majd.”

Előző sztori

Nem tudok teherbe esni, és nem tudom az okát…

Következő sztori

Zöldségeket beszélek

Legutóbbi hasonló cikkek