Kosárlabda: újra meccselt a vajdaságiakkal a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csütörtök este 77-71-re verte edzőmeccsen a vajdasági ligaválogatottat a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. A két fél pénteken délelőtt egy barátságos hangulatú találkozón ismét egymásnak feszült…

Bonifert Domonkos sípmester irányításával öt húszas partit játszott a Szedeák és vajdasági vendége az Etelka soron. Hármat a hazaiak, kettőt a vendégek nyertek (összesítésben 95-80 a Szegednek), de ezúttal tényleg nem az eredményen, hanem a játékelemek csiszolásán, a gyakorláson, a kísérletezésen volt a hangsúly.

Fodor Péter, a Szedeák vezetőedzője így értékelt: “Ugyanolyan hasznos volt ez a mérkőzés, mint a csütörtöki, hiszen a vasdaságiak is komolyan vették ezt a csatát. Célunk az volt, hogy korrigáljuk az előző napi hibákat, s ez nagyrészt sikerült is. Az új amerikai játékosnak, Janou Rubinnak még több lehetőséget tudtam adni, s ő még többet meg tudott mutatni magából, mint egy nappal ezelőtt. Örömteli, hogy ezúttal kevesebb hullámvölgyet fedeztem fel a játékunkban, hosszabbak voltak a nagyszerű periódusaink.”

A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák NB I/A csoportos együttese jövő szerdán 18.30-as kezdettel Baján a Kaposvár ellen játssza következő felkészülési találkozóját, majd a tervek szerint szombaton este Kecskeméten vendégszerepel.

Előző sztori

2006 ősze: kínzásokról számolt be a volt börtönőr

Következő sztori

Vélemény: Fekete kampány