Sport

Kosárlabda: újra meccselt a vajdaságiakkal a Szedeák

Kosárlabda: újra meccselt a vajdaságiakkal a Szedeák

2010. szeptember 24., péntek
Kosárlabda: újra meccselt a vajdaságiakkal a Szedeák

Csütörtök este 77-71-re verte edzőmeccsen a vajdasági ligaválogatottat a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. A két fél pénteken délelőtt egy barátságos hangulatú találkozón ismét egymásnak feszült...

Bonifert Domonkos

sípmester irányításával öt húszas partit játszott a Szedeák és vajdasági vendége az Etelka soron. Hármat a hazaiak, kettőt a vendégek nyertek (összesítésben 95-80 a Szegednek), de ezúttal tényleg nem az eredményen, hanem a játékelemek csiszolásán, a gyakorláson, a kísérletezésen volt a hangsúly.

Fodor Péter,

a Szedeák vezetőedzője így értékelt:

"Ugyanolyan hasznos volt ez a mérkőzés, mint a csütörtöki, hiszen a vasdaságiak is komolyan vették ezt a csatát. Célunk az volt, hogy korrigáljuk az előző napi hibákat, s ez nagyrészt sikerült is. Az új amerikai játékosnak, Janou Rubinnak még több lehetőséget tudtam adni, s ő még többet meg tudott mutatni magából, mint egy nappal ezelőtt. Örömteli, hogy ezúttal kevesebb hullámvölgyet fedeztem fel a játékunkban, hosszabbak voltak a nagyszerű periódusaink."

A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák NB I/A csoportos együttese jövő szerdán 18.30-as kezdettel Baján a Kaposvár ellen játssza következő felkészülési találkozóját, majd a tervek szerint szombaton este Kecskeméten vendégszerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.