Közélet

Képviselői virágok a panelben élő szépkorúaknak

Képviselői virágok a panelben élő szépkorúaknak

2010. szeptember 23., csütörtök
Képviselői virágok a panelben élő szépkorúaknak

Lehet, hogy kevesen tudják, de a Csongrádi sugárút mellett, a tízemeletesek közt húzódó Gáspár utcában működik egy gondozóközpont, egy idősek klubja, ahová a panelekben élő nyugdíjasok fizethetnek elő ebédre, s tölthetik el szabadidejüket, beszélgetve, tévét nézve. A környék két körzetének, az Északi városnak és Makkosházának fideszes képviselőjelöltjei, Nagyné Veress Tünde és Tóthné Péli Katalin látogatta meg a nyugdíjasokat.

Rövid bemutatkozás után a képviselők a közelgő Nyugdíjasok Világnapja alkalmából köszöntötték a szépkorúakat egy-egy virágot adva nekik, majd pedig a körzetek problémáiról, s azok lehetséges megoldásairól beszélgettek. „Önök egy nehéz korban nőttek fel, de példaértékű, ahogy a mi generációnkat tisztességgel és szeretetben fel tudták nevelni” – mondta

Nagyné Veress Tünde

hozzátéve, hogy hiába próbálják a nyugdíjasokkal elhitetni, hogy a Fidesz nem törődik velük, ez nem igaz.

A gazdaság fellendítése a cél az országos politikában, ami meghozza a nyugdíjak emelését is. A képviselőjelöltek ezután néhány konkrét problémáról is hallhattak, mint például a Vágh utcai játszótér lepusztultsága, vagy éppen a Bimbó utcában a padok hiánya. A politikusok leszögezték, hogy ők aktív részesei szeretnének lenni a közéletnek, havonta tartanak majd fórumokat, és kisebb csoportokban hirdetnek majd olyan találkozókat is, ahol az adott környék problémáiról tájékozódnak, és lehetőségeik szerint beviszik majd ezeket a közgyűlés elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.