Politikus férje rongált fideszes plakátokat Csongrádon (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ahogy arról keddi cikkünkben beszámoltunk, Csongrádon megrongálták a fideszes polgármesterjelölt, Kőrösi Tibor valamint Nagypál Sándor képviselőjelölt választási plakátjait. Kőrösit „beteg embernek”, Nagypált pedig „vérszomjas kommunistának” titulálták. Az elkövetőt elfogták, s kiderült, hogy az MSZP támogatásával induló független képviselő, Szegedi Györgyné férje volt az elkövető. Szegediné portálunknak nyilatkozott a sajnálatos eseményről.

„Nyolc választási plakátot rongált meg egy piros filctollal egy férfi Csongrádon tegnap. A rendőrség rongálás vétsége miatt indított nyomozást, melynek során sikerült megállapítani a feltételezett elkövető személyazonosságát. A rendőrség a büntetőeljárást gyorsított eljárásban, ún. bíróság elé állítás keretében fejezi be” – áll a rendőrségi közleményben. Felkerestük a képviselő asszonyt, hogy erősítse meg információnkat, miszerint a plakátokat a férje firkálta össze. „Sajnos igaz a hír, a férjem olyan stresszes állapotban van, és olyan betegségekben szenved, amit orvosilag is tudok igazolni, több agyi infarktuson esett keresztül. Előfordul, hogy ilyen megnyilvánulásai vannak, és ezt nem lehet kontrollálni. El tudja képzelni, hogy ilyet egy 8 éves gyerek sem csinál, nemhogy egy 65 éves ember. Meg vagyok döbbenve, és elszomorít a dolog. Azt mondta nekem, hogy vállalja tettét. Fogta magát, elment rövid nadrágban biciklivel és végigjárta a plakátokat, és tudatlan állapotba tette, amit tett. Én később megkérdeztem, hogy ‘Tudod mekkora bajt csináltál?’ Azt mondta, ‘Tudom, hogyan tesszük jóvá?’ Ezt még nem tudom, de sajnálom a történteket, nagyon el vagyok keseredve” – nyilatkozta portálunknak Szegediné.
A csongrádi képviselő-testület szerdai rendkívüli ülésén Szegediné nyilvánosan is bocsánatkérését fejezte ki a történtek miatt.

no images were found

Előző sztori

Félsziget: Erdély legnagyobb zenei fesztiválja

Következő sztori

Kalmár: rosszul menedzselik a szegedi útfelújításokat