Bulvár

Rablógyilkosság Csongrádon, gyilkosság Szegeden (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Rablógyilkosság Csongrádon, gyilkosság Szegeden (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2010. augusztus 10., kedd
Rablógyilkosság Csongrádon, gyilkosság Szegeden (FRISSÍTVE) + FOTÓK
Egy nap alatt két gyilkosság történt Csongrád megyében. Csongrádon egy idős asszony esett rablógyilkosság áldozatául, Szegeden egy hajléktalant szúrtak nyakon az éjszaka folyamán. Ma reggel egy 88 éves idős hölgy holtestére találtak a rendőrök Csongrád belterületén lévő magánházban. Az MTI helyi lakosoktól megtudott információi alapján a helyszínelés reggel óta tartott. A földszintes házat, amelyhez egy nagy kert is tartozik, a rendőrség kordonnal vette körül. Az épületben fehér kezeslábast viselő rendőröket láttak, a ház előtt pedig a bűnügyi helyszínelők mikrobusza parkolt. A belvároshoz közeli utcában több rendőrautó állt. Az épületben a szomszédok szerint egy 88 éves, dolgos és aktív asszony lakott, akinek holttestére a feldúlt lakásban reggel talált rá eltartója, egy férfi. Pál János, a rendőrség sajtószóvivője az MTI-nek megerősítette a szomszédok értesüléseit. A nyomozás kiderítette, hogy a reggeli órákban az idős nőt otthonában eddig ismeretlen személy megölte, majd a lakásban kutatást végzett és távozott. Annak megállapítása, hogy az elkövető eltulajdonított-e valamit a helyszínről, jelen pillanatban még folyamatban van. Az ügyben a rendőrség szakértő bevonásával folytatja a nyomozást.

Nyakon szúrtak egy hajléktalan férfit Szegeden

Nyakon szúrtak egy hajléktalant Szegeden egy elhagyatott vasúti épületben, a 62 éves férfi a helyszínen életét vesztette. Pál János az MTI tudósítójának a helyszínen elmondta, a férfi élettársa éjfél körül hívta a mentőket, azzal hogy barátja rosszul van, nem tud föl kelni. A kiérkező mentők megállapították, hogy a férfi halott, nyaka bal oldalán egy szúrt seb van, ezért értesítették a rendőrséget - közölte az alezredes. A helyszíni szemle elsődleges megállapítása szerint a férfi gyilkosság áldozata lett, halála az éjszakai órákban következett be - tudatta a szóvivő. A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 107-es, vagy 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámot. Mindkét bűnügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen. Donka Ferenc (Csongrád TV) képriportja Csongrádról:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.