Hungarikum Fesztivál a Széchenyi téren + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Hagyományos magyar élelmiszerek, iparcikkek és népszokások bemutatásával, immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Szegeden a Pálma Reklám Stúdió szervezésében a Hungarikum Fesztivál. Az ehető és megfogható magyar nevezetességeket felvonultató kiállítás és vásár mindazokat várja, akik ízes-színes-hangos magyar termékekkel szeretnének találkozni.

A Szabadtéri Játékok nappali rendezvényeként a Szegedre látogatókat és a városban élőket tartalmas programokkal kívánja kiszolgálni a rendezvény. Olyan fesztivált nyújtanak a szervezők, ami látványában, ízében, hangulatában a Széchenyi térre való, és az érdeklődőknek mindazon hazai, nemzeti értékeket mutatja be, amelyek nélkül jelenünk és közelmúltunk is szegényebb lenne. Azokat a terméket láthatjuk majd, amelyek minden ízében magyar produktumként kerülnek a piacra, lehetőség szerint manufakturális vagy teljesen kézi kialakításban képviselik a magyar értékeket. Ebben az évben, csatlakozva a Pécs 2010 Kulturális Fővárosa rendezvénysorozathoz a Zsolnay porcelán is megjelenik Szegeden. Az Agrár Marketing Centrum és a szegedi önkormányzat által is támogatott rendezvényen közel 70 kiállító fogadja majd a látogatókat.

Előző sztori

Szombat-vasárnap: Gregor Józsefre emlékeznek

Következő sztori

Szeged Beton: a Rijeka, a Nagyvárad és a Montpellier az ellenfél az Euroligában