Közélet

A hét kérdése: Hol a legjobb a halászlé?

A hét kérdése: Hol a legjobb a halászlé?

2010. augusztus 31., kedd
A hét kérdése: Hol a legjobb a halászlé?
A csütörtöktől vasárnapig tartó, immár hagyományos Tiszai Nemzetközi Halfesztivál kapcsán a hét kérdése rovatban ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, melyik halászcsárda halléje ízlik legjobban portálunk olvasóinak. Legutóbb az Összefogás Szegedért Egyesülettel kapcsolatban kérdeztük Önöket. Mint arról többször beszámoltunk, a Pálmai Antal és Székhelyi József fémjelezte tömörülés alig néhány héttel zászlóbontása és politikai semlegességének deklarálása után nyíltan Botka László (MSZP) polgármester mellé állt, s választási szövetséget kötött a szocialistákkal. Nos, olvasóink többsége úgy vélte, fantomszervezetről van szó, 69 százalék nyilatkozott úgy, a szervezet valójában Botka és pártja választási kreálmánya. Mindössze 17 százalék tartja őket valóban független értelmiségiek civil egyesületének.

A SZEGEDma a halfeszten

Az idei esztendőben a SZEGEDma.hu szerkesztőségével is találkozhatnak majd a látogatók a Tiszai Nemzetközi Halfesztiválon, hiszen szombaton stábunk is elkészíti halászlevét, melyet a Partfürdőn kóstolhatnak meg. Várjuk Önöket jó szóval és finomságokkal!
Ezen a héten arról érdeklődünk, melyik halászcsárdában készítik a legjobb halászlevet Szegeden és környékén. Szavazni a jobb oldali menüsorban található A hét kérdése rovatban lehet, s ugyanitt tekintheti meg azt is, hogyan, milyen százalékban oszlanak meg a vélemények az adott témában. Előre is köszönjük véleménynyilvánítását, s hogy ilyen módon is velünk szerkeszti a SZEGEDma.hu-t!

A legutóbbi eredmény:

Hogyan jellemezné Ön az Összefogás Szegedért Egyesületet? Független értelmiségiek által alakított civil szervezet. (17%) Botka László és az MSZP választási kreálmánya. (69%) Fogalmam sincs, mi ez az egyesület. (14%)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.