Sport

Vízilabda: Török és Baksa kimarad a Kemény-keretből

Vízilabda: Török és Baksa kimarad a Kemény-keretből

2010. július 16., péntek
Vízilabda: Török és Baksa kimarad a Kemény-keretből
A magyar férfi vízilabda-válogatott tizennyolc játékossal indul el az olaszországi felkészülési tornára. A csapatból Török Béla és Baksa László, a két szegedi játékos maradt ki.Török Béla egy sérülés miatt semmiképpen nem játszhatna, nincs tehát értelme annak, hogy velünk jöjjön, Lacika pedig azért marad, mert az összes többi mezőnyjátékos mellett a másik három kapust szeretném kipróbálni. Mindkét itthon maradó a torna után csatlakozik a kerethez és a németek elleni, július végi hazai barátságos mérkőzéseken játéklehetőséget kap” - idézi pénteken a kapitány szavait a válogatott hivatalos honlapja, a vlv.hu. A jövő szerdától vasárnapig tartó nemzetközi tornán a magyarok a házigazda olaszokkal, valamint a görögökkel és az oroszokkal szerepelnek azonos csoportban.

A magyar válogatott kerete a siracusai nemzetközi tornára:

Kapusok: Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán Mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Hegedüs Gábor, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Marnitz Gergő, Mátyás Zoltán, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Vörös Viktor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.