Bulvár

Torlódás Röszkén, terelés Tompa és Tiszasziget felé

Torlódás Röszkén, terelés Tompa és Tiszasziget felé

2010. július 17., szombat
Torlódás Röszkén, terelés Tompa és Tiszasziget felé

A hétvégén folyamatos torlódás várható a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyforgalomban. Jelenleg két órát kell várakozni, ezért az autópálya forgalmát a 173-as km-nél Tompa irányába kiterelik, amíg a torlódás nem enyhül - tájékoztatta portálunkat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A Nyugat-Európából szabadságra hazatérő vendégmunkások hullámokban érkeznek az átkelőre, így kisebb-hosszabb szüneteket követően jelentős torlódások alakulhatnak ki pénteken és a hétvégén is. Indulás előtt ezért célszerű tájékozódni, de annak aki teheti, azt javasoljuk, hogy válassza a tompai vagy a tiszaszigeti átkelőt. Utóbbi naponta 8 és 18 óra között tart nyitva magyar és szerb állampolgárok számára. Folyamatosan frissülő információk a

police.hu

"Határinfó" rovatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.