Bulvár

Lopni akartak a tettenért tizenévesek

Lopni akartak a tettenért tizenévesek

2010. július 13., kedd
Lopni akartak a tettenért tizenévesek

Lakossági bejelentés alapján értek tetten a vásárhelyi rendőrök két helybeli tizenévest, akik egy kertvárosi házba másztak be lopási szándékkal – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére egy állampolgár jelentette be a hajnali órákban, hogy az egyik kertvárosi ingatlanba két fiatalt látott bemászni. Amikor ők észrevették a férfit, kerékpárjukat hátrahagyva menekültek el. A helyszínre irányított járőrök a személyleírás alapján még a közelben elfogták a 15 és 16 éves fiút, akiket lopás kísérlete miatt elő is állítottak a rendőrkapitányságra. Az ügy érdekessége, hogy a házban egy család aludt, akik nem ébredtek fel a zajokra. A két gyanúsított ellen büntetőeljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.