Bulvár

Kábítószer-ültetvényt találtak Csongrádon

Kábítószer-ültetvényt találtak Csongrádon

2010. július 22., csütörtök
Kábítószer-ültetvényt találtak Csongrádon

Egy kisebb kábítószer-ültetvényre találtak a Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai egy a város külterületén lévő tanyán. Az ügyben négy embert, köztük apát és fiát állították elő a rendőrök – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai tegnap észlelték, hogy a város külterületén egy tanyán kannabisz növényt termesztenek, ami még virágzás előtt áll. A rendőrök a helyszínen öntözés közben el is fogtak két férfit, apát és fiát, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. A termesztésben részt vett két másik férfi is, akik lakásán a házkutatás során kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le a nyomozók. A tanyán összesen 18 tő kannabisz növényt, illetve a termesztéshez és öntözéshez szükséges eszközöket találták meg a rendőrök. A négy csongrádi férfi ellen visszaélés kábítószerrel bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.