Szórakozás

Ismét Szegeden a megasztáros Petruska András

Ismét Szegeden a megasztáros Petruska András

2010. július 30., péntek
Ismét Szegeden a megasztáros Petruska András

Éppen egy hónappal ezelőtt, a Máj Blues Five együttessel közös esten mutatkozott be Szegednek élőben Magyarország egyik legdinamikusabban feltörő könnyűzenei tehetsége, Petruska András. Az égiektől megfenyegetett közönség a Millenniumi Kávéház a teraszáról a pince-klubhelyiségbe húzódott le, ahol az előadó fergeteges sikerű koncertet adott énekével és egy szál gitárjával.

Azóta elhozta a műfaj legrangosabb hazai versenyéről, a Veszprémi Utcazene Fesztiválról az egyik fődíjat is. Az országban legtöbben persze a mostani Megasztár verseny legendássá vált továbbjutási történetéből ismerik őt. Budapesti zenei körökben évek óta sikeresen forog, több formációnak is tagja (például Peef Poof), de az utóbbi években egyre inkább „egyszemélyes zenekarként” lép fel. Karakteres hangjával, iskolázott, rutinos és sokszínű gitárjátékával szép sikereket aratott már eddig is. Most azonban még látványosabban ível felfelé karrierje. A közönséggel való rendkívül könnyed kapcsolatteremtő képessége révén legutóbbi szegedi fellépése igen emlékezetes maradt minden néző számára. Humora és zenei játékai

Hevesi Tamás

profizmusához hasonlítható… A fiatal szár egy hónap után újra színpadra lép Szegeden. A Kölcsey Ferenc utca 4. szám alatti SZTEage Klubban, szombaton 19 órakor kezdődő koncerten először a Máj OneMan Band, vagyis

Balogh Gyula

lép fel, vendége

Páli Attila

fuvolás (ex Benefit) lesz.

Petruska András

koncertje kb. 20.30-kor kezdődik (a korlátozott ülőhelyek miatt érdemes időben érkezni!). Az est házigazdája

Pleskonics András

(Plesi) lesz, aki az egyetemi klubban mint Dr. Rock heti rendszerességgel tart zenei előadásokat. Ezúttal a koncerten is közreműködik – egzotikus és háztartási – ütőhangszereken. Belépődíj nincs!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.