Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Bulvár

Egymilliós nyereményt és egy világsztárt rejt a konténer

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Nemrég beszámoltunk róla, hogy egy rejtélyes konténer árválkodik az Árpád téren. Kinyomoztuk: augusztusban 20. születésnapját ünnepli a Rádió 88, az Árpád téren felállított konténer a rádió születésnapi ajándékát rejti, a hallgatóknak azt kell kitalálni, hogy mi lehet az. De mást is találgatniuk kell, hiszen a konténeren látható egy kérdőjeles emberi alak.

Ő a Rádió 88 Sing Singes bulijában lesz a sztárvendég. Csütörtökig lehet találgatni, ki lehet az a DJ, vagy egyszemélyes előadó, akivel készül a jubiláló médium.
Augusztus első hétvégéje lesz a Rádió 88 születésnapi hétvégéje.
Két héten át játszhatnak a hallgatók, így nyerhetnek egy kulcsot a lakathoz. Több hallgató nyer majd kulcsot, de ezekből csak az egyik fogja nyitni a konténert – ezzel lehet elvinni annak teljes tartalmát, melyről a szervezők csak annyit árulnak el, hogy nettó 1 000 000 forint értékű nyeremény tesz majd valakit boldoggá.

A nyertesek a kulcsok mellé kétszemélyes belépőt nyerhetnek az augusztus 7-i Sing Singes Rádió 88-as születésnapi bulira, ahol a rádióval ünnepel 88 húszéves lány, és három helyszínen szól majd a zene. A kulcs mellé jár továbbá egy kétszemélyes belépő augusztus 8-ára, vasárnapra a Napfényfürdő Aquapolisba.
A Singben az arénában napjaink legjobb slágereivel Simon & Templair, Nacsa és Freddyboy zenél majd. A kisteremben igazi Fresh Jam party lesz DJ Pettel, Rob!n-nal, Ppalms-sal, Dusannal. A gardenben Gedzó, Pati és Alex igazi házibuli hangulatot fog varázsolni. Kiss Balázs lesz az MC*, így mindenki tudja majd, hogy hol mi történik éppen.
Születésnapi buli nincs fellépő nélkül, a Rádió 88 Szegednek egy igazi világsztárral fog kedveskedni, aki még soha nem volt Szegeden, pedig már annyit beszélt róla… A belépő 2000 forint lenne, de a Rádió 88-nak köszönhetően csak a felébe, 1000 forintba kerül ez a mulatság.

Napfényfürdő, koncert, karaván

Napfényfürdő szabadtéri területén rádióamatőrök várják az érdeklődőket – hiszen a Rádió 88 is innen indult, és a neve is a rádióamatőröktől származik –, akik bemutatót tartanak, és mindenkinek részletes tájékoztatást adnak, akiket érdekel a rádióamatőrködés.
A Coca-Cola Testébresztő Program salsát fog tanítani a fürdőző vendégeknek.
A Rádió 88-as családi napok hagyományaihoz híven természetesen most is a Fit World Fitness fogja bemelegíteni az ünneplőket, hogy bírják az egész napos vidámságot.
A gyerekek vizes feladatokban vetélkedhetnek, sok-sok nyereményért.
Ezen a napon Szeged legnépszerűbb sportolói is a Rádió 88-cal ünnepelnek. A lányok strandröplabdáznak, a fiúk strandfocizni fognak. A kommentátor a Rádió 88 egykori munkatársa, ma sokak kedvence Horti Gábor lesz.
Fél háromtól már a zene is főszereplővé lép elő, hiszen a Rádió 88 DJ-k is felébrednek a szombati buli után, fél négytől pedig közkedvelt zenekarok, énekesek lépnek fel a medence fölé benyúló színpadon.
Itt lesz a tavalyi I LOVE SZEGED dalverseny győztese, fellép a Szuperhero, a Crystal, a Kozmix, és a Bon-Bon.
A vendégek a nyári részlegre 1088 forintos áron jöhetnek be augusztus 8-án, és este 19 órától ingyenesen kipróbálható az Aquapolis valamennyi belső csúszdája is, este 21 óráig.

A születésnapi hétvégét megelőzően a Rádió 88 csapata elutazik majd néhány városba a megyén belül, hogy a lehető legtöbb emberrel osszák meg az örömüket, hogy 20 évesek lettek. Egy karaván fog felvonulni: egy Transporter kisbusz, a Rauch koktélbusza, a Smart és a Caddy. A helyszínen lesz kívánságműsor, hoszteszek, és Rádió 88-as DJ-k fognak zenélni.

Tovább olvasom

Bulvár

Megszületett Balogh Zsolt kislánya

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A MOL-Pick Szeged játékosa a Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt.

Tovább olvasom

Hírzóna

Vontatóba rongyolt az autó, a sofőr meghalt

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Vontatóval ütközött az autó ennyi maradt belőle. echo adrotate_group(27);

Tovább olvasom

Bulvár

Ötvenéves frontemberét ünnepli a Tankcsapda!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Ünnepi tankdübörgés!

Tovább olvasom

Aktuál